Sponsors


Word sponsor

 

De Galjaarddag is voor partners een uitgelezen mogelijkheid de eigen organisatie op een bijzondere manier te profileren en in een ontspannen sfeer met relaties en potentiële klanten in contact te komen.

Door het grote en gerichte bereik onder communicatieprofessionals (van directeuren tot veelbelovende young professionals) creëren we deze dag een bijzondere toegevoegde waarde die uitstraling heeft naar de hele communicatiesector.

 

Wat zijn de voordelen van partnerschap?

Het verbinden van de bedrijfsnaam aan Logeion en aan dit spraakmakende event;
Ontmoet (potentiële) klanten;
Profiteren van uitgebreide branding via onze marketingcommunicatie campagne;
Op een ongedwongen manier netwerken met eigen relaties.

 

Bekijk de andere mogelijkheden voor sponsoring bij Logeion en de sponsorbrochures.

Hoofdsponsor

Publiquest

Publiquest

Publiquest combineert het beste van drie communicatiebureaus: Communicatiebureau Podium, Leene Communicatie en Maatschap voor Communicatie. Als coöperatie werken wij samen aan communicatie bij uitdagende maatschappelijke opgaven.

Publiquest

Partners & sponsors

Spant!

Spant!

’t Spant was in 1969 het eerste theater in Bussum. Het werd gebouwd om onderdak te bieden aan de plaatselijke muziek-, toneel- en operetteverenigingen. De eerste professionele theatervoorstellingen werden in de jaren ‘zeventig naar ’t Spant gehaald. ‘t Spant werd eind jaren zeventig gesloopt en er verrees een nieuw complex, met meerdere ruimtes ten behoeve van bijeenkomsten. Sindsdien worden in Spant uiteenlopende congressen en evenementen georganiseerd: van modeshows tot regionale bedrijvendagen

Spant!